Nadační fond Harmonie Vás srdečně zve ve čtvrtek 5. dubna od 14:00 hodin do parku za Staroměstskou radnicí na velikonoční akci pro děti.
Nadační fond Harmonie a jeho dětský smyčcový orchestr srdečně zvou ve čtvrtek 5. dubna od 14:00 hodin do parku za Staroměstskou radnicí na velikonoční akci pro děti. Akci pořádá Nadace Pražské děti ve spolupráci s Městskou částí Praha 1. Dětský smyčcový orchestr bude hrát od 14:00 hodin.
Nadační fond Harmonie jako jediný přináší do České republiky unikátní projekt hudebního vzdělávání El Sistema. Umožňuje zdarma všem dětem bez rozdílu navštěvovat výuku hudebního nástroje, budovat orchestr a stát se nepostradatelnou součástí společenství, kde má každý své místo. Projekt vznikl před 40 lety ve Venezuele a od té doby se úspěšně rozvíjí v USA, Kanadě a 24 zemích Evropy.
„Děti jsou jako houba, která do sebe nasaje vše a zůstane to v nich. Rozvíjení talentu dítěte má jen samá pozitiva, rodiče pak nebudou mít strach, že se dítě bude nudit a protože neví, čeho se chytit, toulá se po ulicích. Tak tedy vzhůru do rozvíjení talentů u našich dětí, i když z nich nebudou hned páni Werichové a Janáčkové.“ říká herečka Simona Stašová, patronka NF Harmonie.

Pro další informace:
Milada Hrdá, projektová manažerka
hrda.milada@nfharmonie.cz
tel
.: 777 751 589