Václavské nám. 28

Také si občas říkáte, že už máte dost nakupování v obchodních centrech, kde se vás snaží světové značky neustále oslňovat recyklovanými reklamními slogany o unikátnosti jejich produktů? Dnes již asi každý tuší, že s touhou po originalitě musí hledat lokálního designera. Ale jak se k takovému návrháři dostat? Máme pro vás jednoduchou odpověď. Jmenuje se CVRK!

Síť obchodů CVRK sdružuje české designery a umožňuje jim nabízet svůj produkt v kamenných prodejnách i na e-shopu. Jejich obchůdek naleznete i v naší městské části. Konkrétně v historické Pasáži U Stýblů nedaleko Václavského náměstí. Právě zde nabízí unikátní kousky z dílen více než 80 autorů. Ať už hledáte něco pro sebe nebo chcete obdarovat své blízké, CVRK je rozhodně dobrou adresou.

Velkou část zdejšího sortimentu tvoří originální oděvy a šperky různých tvarů i materiálů. Tvrdit však, že to těmito produkty v obchodech končí je velký omyl. Hračky, diáře, dekorace, tašky a takto bychom mohli pokračovat dalších několik řádků. Šance, že by se vám několik desítek designerských dílen netrefilo do vkusu, se rovná nule.

Obchod navíc vedou dámy s neskutečným zápalem pro věc, že budete ochotni setrvat v prodejně klidně celý den. A pokud by vám to ani tak nestačilo, CVRK nabízí v obchodě na Letné možnost pronájmu prostorů pro různé workshopy a další podobné akce. Skrze workshopy a semináře také CVRK pomáhá jednotlivým designerům prosadit se i jako úspěšní podnikatelé. Více se o příbězích a produktech jednotlivých návrhářů dozvíte přímo na stránkách www.cvrk.cz, jejichž procházením se také dají strávit hodiny.

Ovšem když už se nám všechny obchody otevřely, byla škoda nevyrazit do CVRKU osobně, co nejdříve! Při návštěvě sami usoudíte, že jste zde rozhodně nebyli naposled.

Otevřeno je od pondělí do soboty 11 – 14 hod, 14.30 – 19 hod a v sobotu jen do 17 hod.