Ve druhém patře Husova domu v Jungmannově ulici 9 nabízí sympatická majitelka studia jógy Yoga 4 Everybody Katka Prýmková lekce tohoto populárního cvičení.

„Jógou a její výukou se zabývám již několik let. Pravidelně jezdím do Indie a Thajska, kde se i já stále učím novému od svých učitelů. Jsem certifikovaný učitel jógy vedený pod registrací mezinárodních učitelů u Yoga Alliance Certificate RYT 500. Vyučovala jsem jógu v nejrůznějších koutech světa a dnes se snažím společně s dalšími lektory kousek této energie vdechnout i do svých lekcí.“

Dva cvičební sály se staly příjemným místem, kde se potkávají lidé různého věku, tělesné konstituce i společenského postavení. Zde se nestydí začátečník za své malé pokroky a kde i pokročilý praktikující jogín najde místo pro svůj rozvoj.

Studio tedy opravdu nabízí jógu pro každého v srdci Prahy, nabízejí zde otevřené lekce pro všechny úrovně pokročilosti, stejně tak jako intenzivní nebo dlouhodobé kurzy jógy. Všichni lektoři se podílejí na tom, aby toto místo bylo ještě útulnější, aby příchozí zapomněli na všechny starosti všedních dní a soustředili se jen sami na sebe.

Tento individuální přístup a porozumění je pro studio nejdůležitější. Cvičebny prvně otevřely své dveře v říjnu 2019. „Krůček po krůčku jsme šli kupředu a pečovali o každého nového zákazníka. Pak přišla koronakrize a naše milované studio jsme museli na nějakou dobu zavřít. Vše má, ale své pro i proti. Během uzavření jsme nezaháleli a společně s lektory jsme připravovali nové kurzy a workshopy jógy, a co víc – podařilo se nám získat také akreditaci pro lektorské kurzy. Tedy po otevření jsme k našemu původnímu malému a útulnému sálu, který pojme 16 cvičících, připojili ještě sál velký pro 30 jógových nadšenců. Zde bychom rádi pořádali nejrůznější akce – jak víkendové, tak otevřené lekce jógy,” vysvětluje Katka Prýmková, jak se studio snaží udržet na nohách.

Filozofií jejího podnikání je lidi propojovat. Možná i vytvářet nová přátelství, ale především být sami sebou. Předávat své jógové zkušenosti dále a pomáhat každému individuálně, ať už to bude od nějakých zdravotních omezení, nebo jen pro lepší náladu a den. Jóga není jen o cvičení, ale o prožitku, o pocitech a uvolnění, které člověk musí nejprve prožít, aby je pochopil.

Tak se přijďte podívat na některou z lekcí, učí zde sympatické ženy i sympatičtí muži. Brzy bude otevřena hodina pouze pro muže, učitel se bude věnovat cvikům pro namáhaná záda a nejen těm!

Otevřeno je od časného rána 7.00 až do 21.00 hodin.

Jungmannova 9, Praha 1

Info@yoga4everybody.cz

Tel. 608 698 060

Informace o našich provozovnách, ale i další zajímavosti si můžete přečíst v radničním magazínu JEDNA.