1. Sportovně relaxační pobyt v Itálie

    Zveme na sportovně relaxační pobyt v Itálii, který proběhne ve dvou termínech: 31. 5. - 9. 6. 2024 a 6. 9. - 15. 9. 2024. Více informací najdete zde.  
  2. Březen v KC Kampa

    S radostí sdílíme březnový program KC Kampa.  Kromě pravidelných hudebních podvečerů na vás čekají 2 filmy - Anatomie pádu, která se promítá dnes, a nový český film Sucho. Dále jsme si pro vás připravili vynášení Morany.  Po delší "mateřské" odmlce je tu také pub kvíz. Na závěr tu máme  novinku - můžete se těšit na…
  3. Program Werichovy vily na březen a duben

  4. Rozkvetlá zahrada - Alena Krištofová

    Zveme na výstavu Aleny Krištofové s názvem Rozkvetlá zahrada.  Ta je k vidění každé pondělí a středu od 8:00 do 18:00 v Galerie 7. patro v budově Úřadu MČ Praha 1.  Vstup je volný. 
  5. Podoby mimésis v Galerii ČS

    Téma výstavy je na stávající dobu nečekané – zátiší. Ve světě abstraktních kompozic pracují umělci, kteří svoji současnou tvorbu pojímají kompozičně buď jako barokní zátiší nebo jako vtipně řešenou přesmyčku z poezie. 5 umělců, 5 pohledů na věc. Pojetí, jež vyvolává úsměv, ale i údiv - současní malíři dokáží malovat jak barokní mistři.
  6. 7. ročník festivalu Věcná naděje

    Zveme na některý z koncertů probíhajícího 7. ročníku festivalu Věčná naděje. Jedná se o projekt s podtitulem "festival nejen terezínských autorů", který chce připomenout hrůzná údobí válek a nesvobody, a to nejen 2. sv. války. A toto především díky autorů, kteří v ghettu Terezín část života žili, zde pracovali, ale bohužel další jejich činnost byla…
  7. KAFKUS Hybernská - Týden Franze Kafky v Kampusu Hybernská.

    Kampus Hybernská se na pět dní promění v laboratoř pátrající po podstatě Kafkova génia, jehož odkaz zůstává často pod nánosem povrchní vrstvy turistického boomu. Scénická čtení, panelové diskuse, vzdělávací workshop, pop-up galerie, site-specific performance či hudební vystoupení – všechny tyto aktivity budou ve dnech 19. až 23. března směřovat k oživení Kafkovy jedinečné mytologie. „Naším…
  8. Průchody a uličky Starého města s průvodcem Martinem Bělohradským

  9. Cvičení pro preseniory (50+)

    Každé úterý od 17:00 - 18:00 bude v Akademickém gymnáziu ve Štěpánské ulici probíhat zdravotní cvičení pro preseniory (50+).
  10. Vernisáž výstavy k 60. výročí založení našeho divadla YPSILONKA

    V úterý 19. března v 17 hodin zveme do Domu fotografie na zahájení výstavy k 60. výročí založení divadla YPSILONKA, která popisuje šedesátiletou historii legendární české divadelní scény Studio Ypsilon. Výstava je pořádána ve spolupráci s Galerií hlavního města Prahy.