1. Vycházka pro seniory: Pasáže od náměstí Republiky k pasáži Koruna

    Středisko sociálních služeb Vás zve na vycházku pod vedením Martina Bělohradského, která se uskuteční v úterý 9. ledna 2024 ve 14:00 hod. Na vycházku se hlaste od 02.01.2024 u Karolíny Schwarzové (725 397 934). Podrobnosti o místě srazu se dozvíte při registraci.
  2. Venkovní výstava Nemocnice Na Františku: V proměnách času

    Od července až do září bude na venkovní zdi Nemocnice Na Františku výstava s názvem "V proměnách času".  Více o výstavě najdete zde: Nemocnice Na Františku (nnfp.cz)
  3. Galerie Fasáda: Zrcadlit štěstí

    Galerie Fasáda, tedy outdoorový výstavní prostor domu SmetanaQ, otevírá výstavu Zrcadlit štěstí. Autorem kolekce fascinujících velkoformátových portrétů je filmař a umělec Jakub Jahn, který se intenzivně zajímá o pozitivní psychologii a snaží se výzkum této mladé vědecké disciplíny tvůrčím způsobem překládat do svých děl. Jako umělecké dílo přitom vnímá každého člověka. Do okenních torz galerie Fasáda…
  4. Prázdninová týdenní tvořivá dílna pro děti v Praze 1

    Od 28. srpna do 1. září se v Galerii Perla, Jánský vršek 15, uskuteční prázdninová týdenní tvořivá dílna pro děti v Praze 1, kterou povede zkušená lektorka a výtvarnice Mgr. Pavla Vaňková. Přihlásit se mohou děti od 9 do 18 let na telefonu 775 163 405 nebo e-mailu rachelrut@seznam.cz.
  5. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR TÁBORÁČEK - NA CESTĚ KOLEM SVĚTA

    Na konci srpna se opět uskuteční oblíbený tradiční příměstský tábor Táboráček pro děti s trvalým bydlištěm na Praze 1. Letos nově otevíráme dva turnusy! Za zvýhodněnou cenu 1000 Kč/dítě je možné se přihlásit jen na jeden turnus. Druhým z nich je turnus s názvem „NA CESTĚ KOLEM SVĚTA“. Datum konání: 28. 8. 2023 – 1.…