1. Vycházka pro seniory: Pasáže od náměstí Republiky k pasáži Koruna

    Středisko sociálních služeb Vás zve na vycházku pod vedením Martina Bělohradského, která se uskuteční v úterý 9. ledna 2024 ve 14:00 hod. Na vycházku se hlaste od 02.01.2024 u Karolíny Schwarzové (725 397 934). Podrobnosti o místě srazu se dozvíte při registraci.
  2. Festival KHAMORO

    Přijďte na největší romský festival na světě a oslavte jubilejní 25. výročí – tentokrát s mottem Khamoro svítí pro každého. Festival probíhá od neděle 28. května do soboty 3. června.Koncerty, výstavy, divadlo, defilé účinkujících v ulicích, dance battle a mnoho dalšího. Více o koncertech a doprovodných akcích najdete zde: KHAMORO
  3. Den dětí

    Na 1. června připadá Mezinárodní den dětí, proto se můžou všechny děti první čtvrtek v červnu v parku Kampa těšit na plný celodenní program. Pro děti budou připravené workshopy, výtvarné dílny, vystoupení dětského smyčcového orchestru, divadlo, praktická ukázka první pomoci a mnoho dalších... Vstup je volný.
  4. Jeruzalém - Mia Feres

    Do Potulné maringotky zveme na výstavu Miy Feres, která nafotila Jeruzalém ze všech možných pohledů. Vernisáž proběhne ve čtvrtek 1.6. Samotná výstava pak bude k navštívení až do poloviny září.
  5. Jednání komise pro dopravu

    Ve čtvrtek 1. června od 16:00 proběhne v Galerii Via v domě Újezd 426/26 jednání komise pro dopravu. Ústředním bodem programu jednání bude parkování. Další informace budou k dohledání zde: Komise pro dopravu | Facebook