1. Vycházka pro seniory: Pasáže od náměstí Republiky k pasáži Koruna

    Středisko sociálních služeb Vás zve na vycházku pod vedením Martina Bělohradského, která se uskuteční v úterý 9. ledna 2024 ve 14:00 hod. Na vycházku se hlaste od 02.01.2024 u Karolíny Schwarzové (725 397 934). Podrobnosti o místě srazu se dozvíte při registraci.
  2. Výstava Civitas Natura | Limity přirozeného stavu

    Dovolujeme si vás pozvat na výstavu Civitas Natura | Limity přirozeného stavu. Vystavují Jiří Hanuš, Robin Kaloč, Peter Kollár, Matěj Lipavský a Eva Vápenková. Vernisáž výstavy proběhne 1. 3. 2023 v 17 hod. Komentovaná prohlídka proběhne 30. 3. 2023 v 17 hod. a povede ji kurátorka Barbora Kundračíková. Výstavy je k navštívení od  2. 3.…
  3. Aquajump v Jedničce

    Středisko volného času Jednička vás zve na Aquajump v Jedničce. Více se dozvíte na webových stránkách: Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum 4 | Akce | Aquajump s Jedničkou (svcjednicka.cz)
  4. Benefiční večer Chlapeckého sboru Bruncvík

    V sobotu 1. dubna vás zveme do kostela sv. Petra Na Poříčí, kde proběhne Benefiční koncert Chlapeckého sboru Bruncvík.  Koncert sboru doplní Jiřina Marešová hrající na varhany. Vstupné je dobrovolné. Výtěžek bude věnován humanitární organizaci Člověk v tísni na pomoc Ukrajině. Více informací Chlapecký pěvecký sbor Bruncvík (bruncvik.eu).