Soutěž Miss Princess of the World zahájila nový ročník

 Prestižní mezinárodní soutěž Miss Princess of the World zahájila v Praze nový ročník českého kola. Soutěž pro dívky od 16 do 26 let klade důraz na inteligenci, originalitu a znalosti dívek, které mají být zároveň půvabné, elegantní a schopné prezentovat sebe i svoji vlast v některém ze světových jazyků.

 „Dnes slavnostně zahajujeme nový ročník našeho mezinárodního projektu krásy a komunikačních dovedností, a to za účasti krásné vítězky ročníku 2017 Dajany Laketic z Malty,“ popsal prezident soutěže Viktor Krča.

O zahájení nového ročníku se postarala celodenní show s názvem Princess Bond Girls Prague, během které pětadvacet krásných a odvážných slečen absolvovalo adrenalinovou soutěž, střelbu na střelnici a závěrečnou večerní přehlídku na lodi. Té se kromě dalších osobností například zúčastnili i velvyslanci Itálie a Pákistánu Aldo Amati a Israr Hussain.

„Soutěž si za roky své existence vybudovala velmi dobré renomé a její celosvětová finále jsou vždy prestižní společenskou událostí, jež se koná na velkých zaoceánských lodích nebo třeba v krásné ČEZ aréně,“ uvedl starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký, který konání akce osobně podpořil.

Při světovém finále, do kterého z České republiky postoupí vítězka a jedna její náhradnice, předvádějí atraktivní dívky z celého světa národní kostýmy, plavky i společenské šaty, jsou podrobeny zkoušce svých znalostí při práci s počítačem a představují své země. Hodnocení soutěžících má na starost padesátka osobností ze všech koutů světa, další hlasující se zapojují on-line.

Zájemkyně o účast v českém národním kole se mohou hlásit prostřednictvím www.missprincessworld.com.