1. Vernisáž výstavy Ivana Dědičíková: Mýma očima

    Zveme vás na vernisáž výstavy Ivana Dědičíková: Mýma očima do Týnské literární kavárny. Ivana Urbánková, ale vystavuje pod rodným jménem Dědičíková. Vystudovala pedagogickou školu a pracuje jako učitelka ve školce. K malování jí přivedl její třídní profesor na pedagogické škole. Malování jí naplňuje, maluje to co cítí. Zvrat nastal, když se nešťastně zamilovala, začala malovat…
  2. Kantoři a žáci v komorním díle Josefa Bohuslava Foerstera

    Srdečně vás zveme na hudební pořad – Kantoři a žáci v komorním díle Josefa Bohuslava Foerstera, který se uskuteční 8. září v 18:00 hodin.
  3. Nina Danišová - Neplač, zázraky se dějí !..

    Vernisáž mnohostranné úžasné autorky – uvidíte obrazy, kresby, keramiku, krásné hrnky, potištěná trika apod. NINA DANIŠOVÁ (42 let) Čas věnovaný dětem a čas strávený uměním je mým životním posláním. Nikdy jsem neuhla z cesty být a tvořit s dětmi a dávat radost prostřednictvím umění, obojí je mi odjakživa přirozeností a láskou. Již jako studentka stř.výtvarné…
  4. Beseda se seniory a pamětníky povodní

  5. Petrské hudební léto

    Městská část Praha 1 Vás srdečně zve na jedenáctý ročník festivalu Petrské hudební léto v parku Lannova. Tradičně ve čtvrtky 25. 8., 1. 9. a 8. 9. se můžete těšit na hudební vystoupení shrnutá v programu níže.
  6. NORDIC ARCTIC / Udržitelná architektura za polárním kruhem

    Zveme vás na zahájení nové výstavy NORDIC ARCTIC / Udržitelná architektura za polárním kruhem ve čtvrtek 8. září od 18 h v Galerii Jaroslava Fragnera.