Únor 2024

  1. Sportovně relaxační pobyt v Itálie

    Zveme na sportovně relaxační pobyt v Itálii, který proběhne ve dvou termínech: 31. 5. - 9. 6. 2024 a 6. 9. - 15. 9. 2024. Více informací najdete zde.  

Březen 2024

  1. Program Werichovy vily na březen a duben

  2. Podoby mimésis v Galerii ČS

    Téma výstavy je na stávající dobu nečekané – zátiší. Ve světě abstraktních kompozic pracují umělci, kteří svoji současnou tvorbu pojímají kompozičně buď jako barokní zátiší nebo jako vtipně řešenou přesmyčku z poezie. 5 umělců, 5 pohledů na věc. Pojetí, jež vyvolává úsměv, ale i údiv - současní malíři dokáží malovat jak barokní mistři.
  3. YPSILONKA! Šedesátiletá historie legendární české divadelní scény Studia Ypsilon

    Velkolepá retrospektivní výstava, kterou Studio Ypsilon pořádá ve spolupráci s Galerií hlavního města Prahy v Domě fotografie v Revoluční ulici od 19. března do 19. května 2024. Výstava překvapí nejenom fotografiemi z původních inscenací, řadou plakátů, které Jan Schmid pro Studio Ypsilon šedesát let téměř nepřetržitě vytváří, ale také audiovizuálním doprovodem, vztahujícím se k bohaté…

Duben 2024

  1. Dubnový program SI Na Staromáku

  2. Dubnový program SI V Rybárně

  3. Grafika roku 2023 a Cena Vladimíra Boudníka

    Od 11. dubna do 12. května 2024 bude v Císařské konírně Pražského hradu k vidění expozice Grafika roku 2023 a Cena Vladimíra Boudníka, která představí výběr nejlepší současné grafické tvorby širokého spektra umělců a studentů – grafiků. V letošním ročníku bylo přihlášeno 697 prací, z toho je vystaveno 250 děl a 50 autorských knih. Porotci…
  4. Čištění brýlí studentů zdravotnické školy v KS Haštalka

  5. W. A. Mozart: Missa in C – "Korunovační"

    Korunovační mše je jedním z nejhranějších vokálně-instrumentálních děl Wolfganga Amadea Mozarta. V kostele Pražského Jezulátka ji provede Hornický pěvecký sbor Kladno za doprovodu Temere musicantes. Sóla zazpívají Kateřina Štolová (soprán), Olha Poltorak (alt), Ondřej Benek (tenor) a Josef Kovačič (bas). Řídí Janek Makarius. Více informací najdete zde.
  6. Liba Taylor - with my eye

1 2 3 4 5 6 7